Defect #22712

picture's in email notification

Added by Timmy Vercruysse about 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:Needs feedbackStart date:
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Email notifications
Target version:-
Resolution: Affected version:

Description

Dear,

When i i make an issue with a picture in the picture isn't shown inline. I looks like the link for the inline is nog good, while the link for the on the buttom of the mail is correctly.
i've filed in the correct hostname for the server, and the link in the bottom of the mail works fine, while the inline picture doesn't have a host before the url.

mail attachment.png (20.5 KB) Timmy Vercruysse, 2016-05-03 14:22

History

#1 Updated by Toshi MARUYAMA about 6 years ago

  • Status changed from New to Needs feedback

See Submissions.

And what is your description as mail body?

#2 Updated by Timmy Vercruysse about 6 years ago

I looks like i can't get the whole code from the mail.
But it looks like this :
The full path of the picture is
http://www.redmine.org/attachments/download/15926/mail attachment.png
while the inline image gets as path : /attachments/download/15926/mail attachment.png.
I looks like i have the same issue with the mail's from this issue.

#3 Updated by Timmy Vercruysse about 6 years ago

The problem is solved with the patch from http://www.redmine.org/issues/2770

#4 Updated by Toshi MARUYAMA about 6 years ago

Please see submissions.

Before submitting a bug report here, please make sure:
...
When filling a bug report, please give the following information with the description of your problem:
...

#5 Updated by Toshi MARUYAMA about 6 years ago

  • Category set to Email notifications

Also available in: Atom PDF