Defect #20663

upgrade redmine 2.3 to 3.1 - filters

Added by stephane pham almost 7 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:NewStart date:
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Issues
Target version:-
Resolution: Affected version:3.1.0

Description

Hi,

I upgrade redmine 3.1 from 2.3.
Display filters disappeared, i can filter by clicking on my custom reports but no filters.

See attachment

Best regards,

redmine1.png (4.56 KB) stephane pham, 2015-09-02 18:18

redmine2.png (4.09 KB) stephane pham, 2015-09-02 18:18

History

#1 Updated by Toshi MARUYAMA almost 7 years ago

  • Category deleted (Database)
  • Status changed from New to Needs feedback

#2 Updated by Lukasz Gromanowski almost 7 years ago

stephane pham wrote:

Hi,

I upgrade redmine 3.1 from 2.3.
Display filters disappeared, i can filter by clicking on my custom reports but no filters.

See attachment

Best regards,

Hi,
I have the same issue after upgrading from r13333 to r14540.

Environment:
  Redmine version                3.1.0.devel.14540
  Ruby version                   2.1.5-p273 (2014-11-13) [x86_64-freebsd10.1]
  Rails version                  4.2.4
  Environment                    production
  Database adapter               Mysql2
SCM:
  Subversion                     1.8.14
  Mercurial                      3.5
  Bazaar                         2.6.0
  Git                            2.4.6
  Filesystem                     
Redmine plugins:
  redmine_blocks_layout          0.0.2
  redmine_github_hook            0.2.0

#3 Updated by stephane pham almost 7 years ago

Hi,

I'am on debian 8 with SQL SERVER 2012.

#4 Updated by Lukasz Gromanowski almost 7 years ago

@Devs: This issue is in "Needs feedback" state - what additional information would you need?

#5 Updated by Toshi MARUYAMA almost 7 years ago

Try without plugins.

#6 Updated by Lukasz Gromanowski almost 7 years ago

Toshi MARUYAMA wrote:

Try without plugins.

I've removed both plugins (github hook and blocks layout) and unfortunately problem is still visible.

#7 Updated by Toshi MARUYAMA almost 7 years ago

  • Category set to Issues
  • Status changed from Needs feedback to New

#8 Updated by Toshi MARUYAMA almost 7 years ago

What browser do you use?

#9 Updated by Lukasz Gromanowski almost 7 years ago

Toshi MARUYAMA wrote:

What browser do you use?

I tried it on Firefox 40.0.3, but one of our users tried it on different browsers and the issue is visible on Chrome and Opera too: https://forum.openmw.org/viewtopic.php?f=10&t=3055 (our bugtracker is here: https://bugs.openmw.org/ )

#10 Updated by stephane pham almost 7 years ago

UP ? :=)

#11 Updated by stephane pham almost 7 years ago

My filters are not display.

Someone ?

#12 Updated by Lukasz Gromanowski almost 7 years ago

stephane pham wrote:

My filters are not display.

Someone ?

Hi,
I switched back to my old backup of Redmine and I have used svn switch to v2.6.7 tag:

svn switch http://svn.redmine.org/redmine/tags/2.6.7

and then I was doing step by step svn switch from v3.0.0 tag through v3.1.1 with Redmine update procedure after each svn switch and it seems that filters are working. I think there is some incorrect commit in trunk which is missing in tags, so doing svn up to the latest trunk from some old version can cause broken filters.

#13 Updated by Claudio Previtali over 6 years ago

I was it by the same problem trying to update from 2.5.3 to 2.6.9 .

I've also tried to update to some other minor version in the 2.6 branch (2.6.7 and 2.6.0) but the problem persisted.

The only working solution for me was revert to previous version, then filter start working again.

I've also tried to watch if it was some pluging/theme problem, but even after disabling all additional element no filter is showed in issues page.

From a very brief look ad the generated html it seems that the entire filter table is missing, and inside the row there is only the only the add filter dropdown.

Also available in: Atom PDF