Defect #4726

Trackers Screen Information Garbled after 0.9.1 Upgrade

Added by Mark P over 12 years ago. Updated over 12 years ago.

Status:ClosedStart date:2010-02-03
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:-
Target version:-
Resolution:Fixed Affected version:

Description

I upgraded from 0.8.3 according to the wiki documentation, which is how I have upgraded from .7 versions forward. All appears to be working well for the most part.

However, when I navigate to Administration - Trackers, things begin to look strange on screen. If I click an existing tracker the information on the screen is garbled. If I click new I see similar results. I see nothing strange in the logs either. See attached screenshots for examples.

existing_tracker_screen.JPG - Existing tracker screenshot from 0.9.1 (9.84 KB) Mark P, 2010-02-03 17:25

new_tracker_screen.JPG - New tracker screenshot from 0.9.1 (11.3 KB) Mark P, 2010-02-03 17:25

History

#1 Updated by Mark P over 12 years ago

Sorry I forgot to choose Affected version 0.9.1. Could someone with permissions to change that, correct my oversight please.

#2 Updated by Will Vanderpol over 12 years ago

Clear your browsers cache and I think your problem will be gone

#3 Updated by Mark P over 12 years ago

  • Status changed from New to Resolved

Yes, tried it from a browser that has never logged into our instance and it was good. Thank you for the assistance.

#4 Updated by Felix Schäfer over 12 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
  • Resolution set to Fixed

Also available in: Atom PDF