Defect #5514

Tags are not properly closed (XHTML)

Added by Dominique Lederer about 10 years ago. Updated about 10 years ago.

Status:ClosedStart date:2010-05-12
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Text formatting
Target version:-
Resolution:Invalid Affected version:0.9.3

Description

I am using the Debian lenny-backport version of Redmine.

br and img tags are not getting properly closed, so there are problems with displaying wiki images on the latest Firefox 3.6.3 which only sometimes renders them (images disappearing on browser reload)

i already tried solutions like http://stackoverflow.com/questions/595867/configure-rails-to-output-html-output-instead-of-xhtml

any hints on this?

Database version: sqlite3.6.21
Ruby version: 1.8.7
Rails version: 2.2.3
Redmine version: 0.9.3

History

#1 Updated by Felix Schäfer about 10 years ago

Hak Tom wrote:

I am using the Debian lenny-backport version of Redmine.

Please check if this also happens on a vanilla redmine installation (e.g. either here on the demo site), if not please contact the maintainer of the backport. If it does happen on vanilla, it probably is a rails thing, and I'm not sure if we really will do much about it.

Also: could you try to reproduce the problem in the wiki here or describe how we could reproduce it on a test installation?

#2 Updated by Dominique Lederer about 10 years ago

please close this as invalid, i reported a wrong problem, sorry for that.

#3 Updated by Felix Schäfer about 10 years ago

  • Status changed from New to Closed
  • Resolution set to Invalid

No harm done.

Also available in: Atom PDF